Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari spatii industriale Suceava

Spatiu industrial

‎€ 263.756
  • 1505 m2
  • Compartimentat
  • Constructie 1985
Proprietatea industriala compusa din hala cu o suprafata de 1.505 mp, si teren in suprafata de 6954, situata pe strada C...
Actualizat acum o săptămână

Spatiu industrial

‎€ 565.620
  • 966 m2
  • Compartimentat
  • Constructie 1985
Proprietatea este formata din teren cu suprafata de 20668 mp, si constructii la sol de 966 mp si . Mai exact proprietate...
Actualizat acum o săptămână

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Suceava? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Suceava. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Suceava vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Suceava in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Suceava!

Sunt suficiente ofertele din Suceava?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Radauti (1 oferte) si din Lunca (Milisauti) (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Suceava consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.