Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Suceava - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
3

€ 263.756

  • 1505 m2
  • Compartimentat
  • 1985

Proprietatea industriala compusa din hala cu o suprafata de 1.505 mp, si teren in suprafata de 6954, situata pe strada Calea Unirii in aprop...

€ 263.756

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon
3

€ 565.620

  • 966 m2
  • Compartimentat
  • 1985

Proprietatea este formata din teren cu suprafata de 20668 mp, si constructii la sol de 966 mp si . Mai exact proprietatea este compusa din h...

€ 565.620

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Suceava? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Suceava. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Suceava vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Suceava in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Suceava!

Sunt suficiente ofertele din Suceava?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Radauti (1 oferte) si din Parhauti (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Suceava consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.