Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Radauti - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
Premium
7

€ 69.852

La cerere/luna

  • 780 m2
  • Compartimentat
  • 1250 mp
  • 1965

Teren intravilan, categoria de folosinta „curti constructii” in suprafata de 1.250 mp. Terenul este plan, are forma neregulata si dispune de...

€ 69.852

La cerere/luna

Actualizat acum 19 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Radauti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Radauti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Radauti vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Radauti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Radauti!

Sunt suficiente ofertele din Radauti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Liteni (1 oferte) si din Suceava (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Radauti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.