Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Jilava - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
Comision 0
13

€ 475.000

  • 1100 m2
  • Compartimentat
  • 7500 mp
  • 2005

Spatiu depozitare si spatiu birouri, cu suprafata totala de 1100 mp construiti, cu regim de ianltime P+1E, amplasat pe un teren de 7500 mp....

€ 475.000

Actualizat acum 6 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Jilava? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Jilava. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Jilava vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Jilava in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Jilava!

Sunt suficiente ofertele din Jilava?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Pantelimon (11 oferte) si din Otopeni (3 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Jilava consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.