Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Afumati - 3 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
4

€ 1.500.000

  • 3400 m2
  • Compartimentat
  • 6800 mp
  • 2000

Spatiu industrial, compartimentat la etajul parter din p+ 1 intr-o cladire construita in anul 2000 situata in zona Afumati din afumati . S...

€ 1.500.000

Actualizat acum 21 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Afumati ? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Afumati . Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Afumati vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Afumati in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Afumati !

Sunt suficiente ofertele din Afumati ?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Pantelimon (6 oferte) si din Buftea (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Afumati consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.