Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Piatra Neamt - 6 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
Premium
1

€ 2.400.000

  • 4000 m2
  • Open Space
  • 2010

Centru comercial Piatra Neamt - zona cu trafic intens. 1300 mp utili pe etaj. Cladire noua (160 locuri de parcare). Fiecare potential cump...

€ 2.400.000

Actualizat acum 3 luni
Arata telefon
5

€ 85.000

€ 1.000 / luna

  • 250 m2
  • Partial Compartimentat
  • 1980

Spatiu complet renovat in Tasca, judetul Neamt la drumul principal langa Primarie. Utlizat ca laborator patiserie si cofetarie in trecut, p...

€ 85.000

€ 1.000 / luna

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Piatra Neamt? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Piatra Neamt. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Piatra Neamt vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Piatra Neamt in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Piatra Neamt!

Sunt suficiente ofertele din Piatra Neamt?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Roznov (1 oferte) si din Gheraesti (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Piatra Neamt consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.