Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Curtea de Arges - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
5

€ 40.000

  • 98 m2
  • Compartimentat
  • 575 mp
  • 1970

Proprietatea este compusa din doua constructii vechi, casa parter avand o suprafata de 53 mp,spatiu comercial in suprafata de 63 mp si teren...

€ 40.000

Actualizat acum 3 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Curtea de Arges? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Curtea de Arges. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Curtea de Arges vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Curtea de Arges in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Curtea de Arges!

Sunt suficiente ofertele din Curtea de Arges?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Pitesti (8 oferte) si din Mioveni (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Curtea de Arges consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.