Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Campulung - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
4

€ 140.000

  • 514 m2
  • Compartimentat
  • 505 mp
  • 1984

Proprietatea este situată în Campulung Muscel, str. Lt. Dumitru Lazea, nr. 5, bloc C4, parter, aproximativ 1,5-2 km de Campulung Hall in car...

€ 140.000

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Campulung? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Campulung. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Campulung vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Campulung in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Campulung!

Sunt suficiente ofertele din Campulung?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Pitesti (7 oferte) si din Mioveni (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Campulung consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.