Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Camere
Pret
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari case/vile Domnesti

Vila Domnesti.

‎€ 73.000
  • 4 camere
  • 110 m2
  • Decomandat
  • Suprafata teren: 226 mp
  • Constructie 2012
Vila se afla in Domnesti, aproape de centura, intr-o zona foarte linistita , curata, cu vile noi.. Strada este asfaltata...
Actualizat acum 4 ore
Domnesti 2

Domnesti 2

"Vila P+1 / OPTIONAL MANSARDA Vila are o suprafata totala construita de 120 mp si o suprafata utila de 96 mp. Suprafata totala a terenului este 250 mp, iar amprenta la sol este 60 mp. Structura de rez[...]
Domnesti 2
Domnesti 2

Cauti anunturi despre vanzari case/vile in orasul Domnesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Domnesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti case/vile pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Domnesti vanzari de case/vile!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari case/vile Domnesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de case/vile? Intra acum pe listarea de inchirieri case/vile Domnesti!

Sunt suficiente ofertele din Domnesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari case/vile din Pantelimon (92 oferte) si din Bragadiru (83 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Domnesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.