Meniu Anunt
02-08-2018

Vila ecologica din Otopeni cu suflet mare si dotari de exceptie!

share:

Vila ecologica din Otopeni cu suflet mare si dotari de exceptie!
Casele insufletite, care par sa fie facute anume pentru a asigura confortul si intimitatea unei familii, sunt rare si, prin urmare, pretioase.

O astfel de locuinta am intalnit atunci cand am vizitat aceasta vila speciala din Otopeni, proaspat listata spre vanzare pe portalul Titirez.ro

Ceea ce ne-a surprins din primul moment a fost sentimentul cald si prietenos pe care o transmite aceasta casa. Se simte imediat ca vorbim despre o proprietate iubita, in care traiul frumos este subinteles.

IMG_5599

 

Proiectul a fost bine gandit inca de la inceput, aceasta fiind una dintre primele case pasive construite dupa rigorile impuse de acest concept. Datand din anul 2013, vila este perfect izolata termic, incalzirea si racirea fiind facute prin pardoseala casei. Practic, prin acest sistem se elimina nevoia de calorifere si se incurajeaza extinderea spatiilor vitrate. Rezultatul: o locuinta calda iarna, racoroasa vara, luminoasa si, mai ales, economica.

#1

Planul locuintei este, de asemenea, foarte bine gandit pentru o familie de 4 persoane. Livingul va intampina la parter cu atmosfera sa luminoasa si primitoare, cu finisaje de calitate. Ferestrele largi permit luminii naturale sa inunde camera de zi - un spatiu deschis, cu mai multe zone principale care comunica organic.

#3

Familia se va relaxa in jurul semineului, in zona de lounge special amenajata. Dining-ul este amplasat firesc, intre zona de relaxare si bucatarie, intr-o portiune cu lumina naturala din belsug. Per ansamblu, dining-ul si livingul formeaza impreuna un spatiu deschis de 37 mp.

IMG_5407

Bucataria patrata, cu o suprafata de peste 14 mp, include o zona de luat masa de 2 persoane si numeroase corpuri de mobilier din lemn masiv. Forma regulata si expunerea buna la lumina naturala au permis amenajarea unui spatiu perfect functional si aerisit.

IMG_5392

Tot la parter mai exista o baie si camera tehnica a sistemului de incalzire Rehau.

Din zona de intrare - placata cu gresie - se poate urca direct la etaj, fara a se mai trece prin zona de locuit. Dormitorul matrimonial este extrem de spatios si de luminos, fiind echipat cu un dressing generos si baie proprie. Celelalte doua dormitoare, de 12.75 respectiv 14.5 mp au acces la a doua baie de pe nivel. Totul este gandit anume pentru a asigura confortul si intimitatea fiecarui membru al familiei.

1531471599_1740188921

1531471599_1827323351

1531471600_27415812

Fiecare camera dispune de termostat individual, ceea ce inseamna ca fiecare zona din casa va putea fi adaptata la preferintele individuale. Totul se poate monitoriza si configura direct de pe smart phone. De asemenea, confortul termic este completat de semineul care incalzeste atat livingul, cat si dormitorul matrimonial.

Vila se afla in orasul Otopeni, in plan secund fata de Calea Bucurestilor, la distanta de aeroport. Va veti bucura de multa liniste si de aer curat.

--

Aceasta proprietate deosebita este disponibila pentru vanzare la pretul de 248000 euro. Puteti afla detalii tehnice complete in prezentarea de pe Titirez.ro: https://www.titirez.ro/vanzari-case-vile/otopeni/otopeni/casavila-de-vanzare-5-camere-mrealty-zvcp

Cel mai bine este sa stabiliti o vizionare si sa luati contact personal cu atmosfera primitoare a vilei. Veti fi cuceriti cu siguranta!

Proprietatea este reprezentata in exclusivitate de agentia MRealty, comisionul pentru cumparator fiind 0%.