Meniu Anunt
02-11-2022

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial One Floreasca Towers

share:

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru proiectul rezidențial One Floreasca Towers
Adriana Drăgușin

Ansamblul va fi compus din două turnuri, a câte 14 etaje, ce vor însuma 208 unități rezidențiale, de la studiouri la penthouse-uri.

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar One United Properties a obținut autorizația de construire pentru One Floreasca Towers, un ansamblu rezidențial premium, situat în centrul zonei de business a Bucureștiului. Ansamblul va include 208 apartamente, are o valoare brută de dezvoltare de 61,8 milioane de euro și un termen de livrare preconizat pentru luna februarie a anului 2025.

One Floreasca Towers beneficiază de o poziționare unică, într-unul dintre cele mai exclusiviste și unice cartiere, în inima celui mai important centru de business al Bucureștiului, cu acces imediat la numeroase facilități, mall-uri, precum și la o linie de metrou. Succesul pe care l-am avut cu dezvoltări similare situate în zonele învecinate, precum One Verdi Park și One Herăstrău Towers, ne oferă premisele pentru încă o nouă dezvoltare rezidențială extrem de dorită.”

Beatrice Dumitrașcu, CEO Residential Division, One United Properties

Citește și: One United Properties transformă o clădire din cadrul complexului de birouri One North Gate în One North Lofts

Patru spații comerciale și 254 de locuri de parcare în subteran

One Floreasca Towers va include două turnuri a câte 14 etaje, situate pe un teren de 5.600 de metri pătrați, de pe strada Gara Herăstrău. Dezvoltarea are o suprafață construibilă totală de peste 35.000 de metri pătrați. Pe lângă numeroasele facilități special concepute pentru acest proiect, printre care se numără și patru spații comerciale, ansamblul rezidențial va beneficia și de două niveluri de parcare subterană, cu un total de 254 de locuri de parcare.

La One Floreasca Towers, clienții vor putea alege între mai multe tipuri de unități rezidențiale, precum studiouri de 50 de metri pătrați, apartamente cu un dormitor de aproximativ 60 de metri pătrați, apartamente cu două dormitoare cu suprafețe cuprinse între 87 și 107 50 de metri pătrați sau apartamente cu trei dormitoare și suprafețe între 130 și 269 50 de metri pătrați. Punctul de referință al dezvoltării va fi reprezentat de colecția limitată de penthouse-uri exclusiviste cu tavan înalt și ferestre din podea până în tavan, cu vederi panoramice superbe către Lacul Floreasca. Opțiunile de achiziționare pentru aceste apartamente includ cinci rate egale de 20% plătite pe durata construcției dezvoltării și o opțiune cu un preț de achiziție redus la plata integrală în avans”, explică reprezentanții companiei dezvoltatoare.

Citește și: „Un an determinant” pentru One United Properties: investitorul a achiziționat clădirea de birouri One Victoriei Plaza

One Floreasca Towers este situat vizavi de Promenada Mall, oferind acces rapid către Parcul Herăstrău, cartierele Floreasca și Dorobanți, centrul comercial One Gallery din cadrul One Floreasca City, precum și către multiple puncte de interes din oraș: servicii comerciale și activități de agrement, restaurante, cafenele, săli de sport. Mai mult, One Floreasca Towers va beneficia de acces la metrou în imediata apropiere.

_____________________________

Despre One United Properties

One United Properties vizează dezvoltarea de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație în București, România. Compania are în vedere accelerarea adoptării practicilor de construcții pentru clădiri durabile, eficiente din punct de vedere energetic și cu un impact pozitiv asupra sănătății. Toate proiectele sale au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România căruia i-a fost acordat, la nivel internațional, premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards, ediția 2019-2020. Compania este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, cu simbolul ONE, iar acțiunile sale sunt incluse în în multiplii indici BET și STOXX, în indicele FTSE Russell Global All-Cap, care urmărește cele mai lichide acțiuni din lume, și în indicele FTSE EPRA Nareit EMEA Emerging, care urmărește evoluția companiilor active în sectorul imobiliar din piețele emergente.