Meniu Anunt
02-11-2022

One United Properties transformă o clădire din cadrul complexului de birouri One North Gate în One North Lofts

share:

One United Properties transformă o clădire din cadrul complexului de birouri One North Gate în One North Lofts
Adriana Drăgușin

Cele 137 de unități locative vor fi livrate, potrivit estimărilor, în septembrie 2023, iar valoarea investiției în proiect se ridică la 30 de milioane de euro.

Investitorul și dezvoltatorul imobiliar One United Properties a anunțat o nouă dezvoltare rezidențială, anume One North Lofts, amplasată într-o zonă foarte căutată pe Bulevardul Pipera, la cinci minute (cu mașina) de zona de business Promenada Mall din București și la 10 minute (cu mașina) de Parcul Herăstrău. Noua dezvoltare rezidențială a One United Properties provine din complexul de birouri One North Gate, format din două clădiri, dintre care una va fi reconvertită integral în One North Lofts.

Citește și: Din ianuarie 2020 până în prezent, One United Properties a semnat contracte de închiriere pentru birouri în suprafață de 103.400 de metri pătrați

Imobilul rezidențial va avea o suprafață construibilă brută de aproximativ 20.000 de metri pătrați și o valoare brută de dezvoltare de 30 de milioane de euro. Cea de-a doua clădire din cadrul complexului, închiriată în prezent în proporție de 73%, cu o suprafață închiriabilă brută de 4.500 de metri pătrați, va rămâne în portofoliul de birouri al One United Properties, sub numele de One North Gate.

One North Lofts se bazează pe conceptul nostru de referință în materie de dezvoltări mixte, care oferă rezidenților o gamă completă de facilități situate în imediata apropiere. Reconversia unei clădiri de birouri va permite chiriașilor săi să beneficieze de apartamente impresionante. One North Lofts aduce pe piața din București un concept unic de lofturi, spații de locuit situate de obicei în interiorul unor clădiri industriale sau de birouri renovate, oferind spații deschise, cu tavane înalte și ferestre mari pentru lumină naturală. Situat într-o zonă căutată din Pipera, One North Lofts are o cale directă de acces către centrul de afaceri al Bucureștiului, oferind clienților noștri o dezvoltare excelent poziționată.”

Beatrice Dumitrașcu, CEO Divizia Rezidențială a One United Properties

Area_Exterior002_Post

One North Lofts are șase etaje și va cuprinde 137 de unități rezidențiale, variind de la garsoniere la apartamente cu unul, două și trei dormitoare, cu suprafețe de până la 170 de metri pătrați per unitate și având o înălțime de 3,2 metri. De asemenea, la parter sunt disponibile trei spații comerciale, iar viitorii rezidenți vor avea la dispoziție 237 de locuri de parcare subterane și supraterane.

Citește și: Un an determinant” pentru One United Properties: investitorul a achiziționat clădirea de birouri One Victoriei Plaza

Potrivit estimărilor actuale, One North Lofts va fi finalizat în septembrie 2023. Vânzările pentru această dezvoltare au fost deja inițiate, existând opțiuni flexibile de cumpărare pentru a accesa unitățile: o nouă structură de plată disponibilă exclusiv pentru această dezvoltare, de două plăți anticipate egale, a câte 10%, și o plată la livrare de 80%, o altă opțiune de cinci rate egale, a câte 20%, sau o plată anticipată de 100% la semnare.

_____________________________

Despre One United Properties

One United Properties vizează dezvoltarea de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri și mixte de ultimă generație în București, România. Compania are în vedere accelerarea adoptării practicilor de construcții pentru clădiri durabile, eficiente din punct de vedere energetic și cu un impact pozitiv asupra sănătății. Toate proiectele sale au certificări superioare de durabilitate, eficiență energetică și wellness. One United Properties este primul dezvoltator imobiliar din România căruia i-a fost acordat, la nivel internațional, premiul „Cea mai bună dezvoltare sustenabilă” din lume la International Property Awards, ediția 2019-2020. Compania este listată pe Piața Principală a Bursei de Valori București, cu simbolul ONE, iar acțiunile sale sunt incluse în în multiplii indici BET și STOXX, în indicele FTSE Russell Global All-Cap, care urmărește cele mai lichide acțiuni din lume, și în indicele FTSE EPRA Nareit EMEA Emerging, care urmărește evoluția companiilor active în sectorul imobiliar din piețele emergente.