Meniu Anunt
24-04-2019

Mini-vacanta de Paste, momentul ideal sa iti cauti o noua locuinta!

share:

Mini-vacanta de Paste, momentul ideal sa iti cauti o noua locuinta!
O opinie des intalnita este ca in perioada Sarbatorilor, fie ca vorbim de Craciun sau Paste, nu se fac tranzactii imobiliare si nimeni nu se gandeste la vizionari. Este un mare MIT si iti explicam si de ce:

Minivacanta de Paste se apropie cu pasi repezi, fiind cu atat mai asteptata in acest an, in care se continua si cu sarbatoarea de 1 Mai. Multi dintre voi vom aveam la dispozitie mai multe zile libere, de care speram ca va veti bucura din plin!

O opinie des intalnita este ca in perioada Sarbatorilor, fie ca vorbim de Craciun sau Paste, nu se fac tranzactii imobiliare si nimeni nu se gandeste la vizionari. Pe de-o parte, este adevarat, pentru ca atentia majoritatii proprietarilor si cumparatori este indreptata spre familie si relaxata. Pe de alta parte, nu ne putem gandi la un moment mai bun pentru cautarea activa a unei proprietati, in contextul in care concurenta este foarte scazuta si aveti mult mai mult timp la dispozitie pentru analiza. 

Primavara este momentul de varf in lumea imobiliara, acum inregistrandu-se cel mai mare numar de tranzactii. Daca toamna este sezonul chiriilor, primavara este sezonul cumparatorilor, asa ca proprietatile cu adevarat bune se dau mai repede si la un pret mai mare. Achizitia unei locuinte este, cel mai probail, cea mai mare investitie pe care o veti face in viata, deci va intereseaza in mod special sa gasiti o proprietate potrivita din toate punctele de vedere, la un pret cat mai bun. 

Concluzia la care ajungem logic este ca TREBUIE sa profitati de perioadele in care ceilalti cumparatori opresc cautarile, pentru ca veti avea parte de mai multe oportunitati si de un ritm mai relaxat de negociere. Proprietarii vor avea mai putine vizionari, deci vor fi mai inclinati sa accepte o oferta mai agresiva, in cazul in care suma propusa este rezonabila. De asemenea, veti putea analiza in liniste proprietatile, nefiind presati de programul de lucru sau de urmatoarea vizionare programata de proprietar. 

Avand mai mult timp liber, veti putea sa selectati cu atentie ofertele potrivite din piata, sa comparati toate detaliile si sa stabiliti vizionari mai calificate. Bineinteles, un instrument esential este portalul imobiliar Titirez.ro, unde veti gasi mii de anunturi imobiliare din intreaga tara, insotite de detalii complete. Nu va ramane decat sa marcati favoritele si sa stabiliti vizionari.

Vreti sa aflati trucuri utile despre piata imobiliara? Accesati zilnic sectiunea Stiri de pe portalul Titirez.ro!