Meniu Anunt
30-04-2024

Prima Development Group a achiziționat un teren de 6 ha în zona Sisești. Vrea să construiască cel mai mare ansamblu rezidențial situat pe malul unui lac din nordul Bucureștiului

share:

Prima Development Group a achiziționat un teren de 6 ha în zona Sisești. Vrea să construiască cel mai mare ansamblu rezidențial situat pe malul unui lac din nordul Bucureștiului
Adriana Drăgușin

Proiectul va avea peste 2.000 de apartamente și deschidere directă către lacul Grivița, cu un front liber către lac de 500 de metri.

Dezvoltatorul de origine orădeană Prima Development Group a achiziționat de la Immofinanz un teren cu suprafața de peste 6 hectare, situat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Compania mai deține, în aceeași zonă, un alt teren de 5 hectare și intenționează ca pe aceste două terenuri să construiască cel mai mare ansamblu rezidențial amplasat pe malul unui lac din nordul Bucureștiului, cu peste 2.000 de apartamente și deschidere directă către lacul Grivița. Valoarea brută de dezvoltare pentru proiectul realizat pe cele două terenuri deținute de Prima Development Group se ridică la 260 de milioane de euro.

Un minioraș proiectat în conformitate cu standardele nZEB

Noua dezvoltare din portofoliul companiei se va numi Alizee by the Lake și este concepută ca un un minioraș, cu numeroase facilități și o panoramă unică, precizează reprezentanții companiei dezvoltatoare. Ansamblul va pune la dispoziția clienților aproape 2.000 de apartamente, cu 3 hectare de spații verzi și un front liber către lac de 500 de metri. De asemenea, acesta va avea performanță energetică foarte ridicată, fiind proiectat astfel încât să respecte standardele nZEB. Proiectul va include peste 2.000 locuri de parcare, dintre care mai mult de 300 vor fi echipate cu stații de încărcare pentru mașinile electrice. Un alt avantaj al poziționării acestui ansamblu rezidențial este accesul facil către zona centrală a Bucureștiului și către autostrada de centură prin intermediul Drumului Radial 4 – Nord Expres, care va traversa Șoseaua Sisești.

Alizee by the Lake este spațiul ideal în care să locuiești și să te relaxezi în același timp. Este conceput ca un oraș în miniatură, cu pază și supraveghere video, care să le ofere rezidenților tot ce au nevoie: de la spații comerciale, de birouri, farmacii, săli de fitness și locuri de joacă, până la priveliștea atât de relaxantă oferită de lacul Grivița, pe malul căruia este situat. Alizee by the Lake oferă cu generozitate spații verzi ample, dar nu va duce lipsă de o zonă de servicii necesară pentru un ansamblu de asemenea dimensiuni. Este un proiect cu necesar foarte redus de energie, cu impact minim asupra mediului și avantaje în ce privește costurile de întreținere. Apartamentele sunt gândite astfel încât să ofere confort și să reprezinte o investiție inteligentă pe termen lung. Estimăm că vom începe construcția la Alizee by the Lake în 2025.”

Adrian Stoichină, co-CEO Prima Development Group


Citește și:

5 avantaje pe care poți conta dacă decizi să faci o investiție imobiliară în 2023. Chiriile au crescut cu circa 10% de la începutul anului!


Peste 4.000 de apartamente livrate pe piața din Oradea

Pentru conceptul și designul ansamblului Alizee by the Lake Prima Development Group va organiza și un concurs de arhitectură. Scopul dezvoltatorului este ca acest ansamblu să devină un adevărat reper al confortului, inovației și bunului gust pe harta zonei de nord a Bucureștiului, oferind nu numai o estetică aparte, ci și o calitate ridicată a locuirii.

Cu o echipă internă formată din specialiști pe mai multe segmente – dezvoltatori, constructori, ingineri și arhitecți, Prima Development Group a livrat până acum pe piața din Oradea peste 4.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 280 de milioane de euro, iar în București a dezvoltat Core Timpuri Noi și ansamblul rezidențial de tip boutique Boemia Apartments, ambele premiate internațional cu distincția Best Architecture Multiple Residence România în cadrul European Property Awards. PRIMA Vista, un proiect cu un total de 482 de apartamente amplasat în nordul Bucureștiului, pe Șos. Fabrica de Glucoză nr. 6-8, se află în faza doi de dezvoltare, iar 75% dintre studiourile și apartamentele finalizate în faza unu au fost deja achiziționate de clienți. În acest moment, Prima Development are în lucru, în Capitală, 3.000 de apartamente aflate în diverse stadii de autorizare, o investiție care se ridică la 200 de milioane de euro.


Citește și:

Prima Development Group, cu proiecte de peste 180 mil. euro doar pe piața orădeană, a demarat cel de-al treilea proiect rezidențial din Capitală


PRIMA DEVELOPMENT GROUP este cel mai mare dezvoltator imobiliar din Oradea și unul dintre cei mai activi din România, după numărul de unități rezidențiale livrate anual, cu 10 proiecte în derulare în prezent. Cu o experiență de 19 ani în construirea de locuințe durabile, compania și-a început activitatea în 2005, în Oradea, acolo unde a livrat până acum peste 4.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 280 de milioane de euro. Din 2017 compania este prezentă și pe piața din București, acolo unde a derulat până în prezent trei proiecte rezidențiale – Boemia Apartments și Core Timpuri Noi (care au fost deja premiate internațional la European Property Awards) și Prima Vista, aflat în prezent în construcție. Viziunea Prima Development Group este cea care diferențiază proiectele sale rezidențiale: echipa companiei este formată din profesioniști în construcția de locuințe, care sunt și constructori, nu doar dezvoltatori, dar și ingineri și arhitecți, nu doar antreprenori în afaceri. Ideea de locuință fiabilă se află în centrul filosofiei companiei, astfel că proiectele livrate de aceasta sunt realizate la calitate superioară și au durabilitate crescută în timp.