Meniu Anunt
25-11-2022

AXXIS Nova Resort & SPA: Participarea la Salonul Imobiliar București, între 18 și 20 noiembrie, ne-a confirmat apetitul ridicat pentru investiții din piață

share:

AXXIS Nova Resort & SPA: Participarea la Salonul Imobiliar București, între 18 și 20 noiembrie, ne-a confirmat apetitul ridicat pentru investiții din piață
Adriana Drăgușin

AXXIS Nova Resort & SPA: Participarea la Salonul Imobiliar București, între 18 și 20 noiembrie, ne-a confirmat apetitul ridicat pentru investiții din piață

Primul dintre cele șase blocuri ale ansamblului de la malul mării va avea 252 de apartamente de lux, dintr-un total planificat de peste 1.500 de unități.

În urma participării la ediția de toamnă a Salonului Imobiliar București (18-20 noiembrie 2022), reprezentanții Grup Petrol Marin S.A., compania dezvoltatoare a ansamblului AXXIS Nova Resort & SPA, din Mamaia Nord, au raportat un apetit crescut pentru investiții imobiliare din partea românilor. Discuțiile cu vizitatorii de la Palatul Parlamentului au relevat interesul pentru plasarea capitalului în proprietăți pretabile închirierii ulterioare, cele atractive din punct de vedere turistic având, în mod firesc, un atu suplimentar important în ochii potențialilor cumpărători.

Interacțiunile avute de echipa AXXIS Nova Resort & SPA cu cei care au trecut pragul Salonului Imobiliar București ne-au confirmat că românii care dispun de ceva economii manifestă o preferință clară pentru investițiile în imobiliare – și, mai precis, pentru segmentul rezidențial. Având în vedere provocările ridicate de actualul context economic, proprietățile de acest tip sunt văzute, poate chiar mai mult decât până acum, ca o soluție optimă de protejare și valorificare a capitalului, mult mai sigură și mai avantajoasă pe termen lung decât, spre exemplu, investițiile la bursă sau depozitele bancare. Observăm această precauție mai ales la micii investitori (care au, în mod tradițional, o toleranță mult mai scăzută pentru risc), dar și la cei instituționali.”

Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

Citește și:

ANALIZĂ Titirez.ro: Presiunea inflației accelerează luarea unor decizii de achiziție. În piață sunt activi mai ales cumpărătorii cu bani gheață

AXXIS Nova_intrare

17 milioane de euro, investiția estimată în prima clădire de apartamente

În momentul de față, Madrid, primul dintre cele șase blocuri din componența ansamblului AXXIS Nova Resort & SPA, se află în faza de execuție a structurii. Valoarea investiției în actuala fază de dezvoltare, ce va aduce pe piață 252 de apartamente de lux, este estimată în prezent la 17 milioane de euro – din totalul de circa 150 de milioane de euro calculat pentru întregul proiect.

Amplasat în prima linie la malul Mării Negre (pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 145), conceptul integrat dezvoltat de Grup Petrol Marin S.A. va fi alcătuit din 6 blocuri (Madrid, Roma, Monte Carlo, Paris, Atena și Lisabona), ce vor însuma peste 1.500 de apartamente de lux, în combinație cu un hotel cu servicii de 5 stele (AXXIS Mundi). Atât rezidenții, cât și turiștii din cadrul complexului vor avea la dispoziție o multitudine de servicii și facilități high-end, disponibile permanent, astfel încât locuințele vor putea fi închiriate pe toată durata anului.

Din punct de vedere investițional, proiectele amplasate în zone de mare interes turistic – cum este Mamaia, cea mai populară stațiune de pe litoralul autohton –, prezintă, în mod firesc, o atractivitate sporită, ele oferind un dublu sau chiar triplu avantaj din punctul de vedere al exploatării ulterioare a proprietăților. Asta pentru că acestea pot fi utilizate și pe cont propriu, ca locuințe de vacanță sau chiar ca reședințe permanente, dar pot fi și închiriate. Datorită multiplelor facilități prevăzute în AXXIS Nova Resort & SPA, viitorii proprietari din cadrul proiectului nostru vor avea opțiunea închirierii atât în regim turistic, cât și pe termen lung, 12 luni din 12.

Daniel Cârstocea, Președinte Grup Petrol Marin S.A.

Citește și:

AXXIS Nova Resort & SPA a primit trofeul „Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului” în cadrul Galei Real Estate Magazine

AXXIS Nova_piscina

Plajă privată, centru SPA cu piscină încălzită, terenuri de sport

Suprafețele apartamentelor din blocul Madrid sunt cuprinse între 53 și 224 de metri pătrați, în vreme ce prețurile pornesc de la 79.000 de euro pentru studiouri, de la 120.000 de euro pentru două camere, respectiv 199.900 de euro pentru trei camere. Toate locuințele dispun de terase generoase, ale căror suprafețe ajung până la 106 metri pătrați.

Printre facilitățile ansamblului rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA se numără o plajă privată, de peste 20.000 metri pătrați, cei peste 15.000 de metri pătrați de spații verzi (ce includ o grădină cu cirești japonezi și o grădină franceză, în stil Versailles), dar și centrul SPA cu dotări de ultimă generație (circa 1.000 de metri pătrați de piscină exterioară și interioară încălzită, saună, jacuzzi, servicii de cosmetică, masaj și relaxare etc.). Pasionații de activități sportive vor avea la dispoziție terenuri de volei, de fotbal, sală de fitness, zonă de agrement pentru sporturi nautice, iar paleta facilităților este completată de spații de joacă pentru copii, hotel pentru animale, dar și de magazine de lux, restaurante și cafenele.

AXXIS Nova_plaja_beach bar

___________________________________

Despre AXXIS Nova Resort & SPA:

Amplasat în prima linie la malul Mării Negre, pe terenul binecunoscutului camping GPM Holiday, din Mamaia Nord, ansamblul integrat AXXIS Nova Resort & SPA reprezintă o investiție de amploare, 100% autohtonă, derulată de compania Grup Petrol Marin S.A. Pe parcursul anului 2022, complexul a primit titlul de «Best Project 2021» în cadrul Galei Investing în Property - Romanian Property Awards, dar și trofeul «Ansamblul Rezidențial și Hotelier Exclusivist al Anului», la Gala Real Estate Magazine.

Ansamblul rezidențial și hotelier AXXIS Nova Resort & SPA este promovat în exclusivitate de imoPR, prima agenție de marketing și publicitate dedicată exclusiv segmentului imobiliar.