Meniu Anunt
30-05-2023

Ansamblul TCS - Urban Villas, de lângă Cluj-Napoca, a ajuns la a doua fază de dezvoltare. Vilele vor fi gata până la sfârșitul anului

share:

Ansamblul TCS - Urban Villas, de lângă Cluj-Napoca, a ajuns la a doua fază de dezvoltare. Vilele vor fi gata până la sfârșitul anului
Adriana Drăgușin

Prima etapă a proiectului a fost finalizată – și vândută – în perioada 2020-2021, când dorința de a se muta la casă a crescut sensibil în rândul locuitorilor din marile orașe.

Top Crane Solution, companie autohtonă cu experiență în domeniul construcțiilor, anunță demararea celei de-a doua faze de dezvoltare a unui ansamblu rezidențial de vile, amplasat în imediata proximitate a orașului Cluj-Napoca, mai exact în localitatea Sub Coastă, Apahida. TCS - Urban Villas va fi compus din 14 unități locative, cu suprafețe și prețuri variabile, a căror valoare de piață cumulată se ridică, potrivit calculelor actuale, la aproximativ 3 milioane de euro. Programate a începe după sărbătorile pascale, lucrările de construcție au ca termen de finalizare sfârșitul anului 2023.

Amplasat la doar 5 minute de aeroport, respectiv 3 minute de Parcul Industrial Nervia, ansamblul TCS - Urban Villas este ferit de agitația vieții urbane, însă oferă acces facil la toate punctele de interes ale orașului. Am ales localitatea Apahida pentru proiectul nostru rezidențial pilot pentru că, spre deosebire de alte zone limitrofe ale Clujului – din care cel mai cunoscut este, probabil, Floreștiul –, aceasta a fost mai ferită de tendința agresivă de urbanizare din ultimii ani. Considerăm, astfel, că este o zonă mult mai potrivită pentru o dezvoltare de vile, ce se va distinge, printre altele, prin avantajele asociate unei densități demografice reduse.”

Neluțu Uifelian, Project Manager TCS - Urban Villas


Citește și:

Siguranța locatarilor, o prioritate la EnVogue Residence: ansamblul din Bd. Iuliu Maniu are adăposturi antiatomice și o rezistență la seisme de până la 8,9 grade pe scara Richter


Prețuri de la 176.000 de euro (+TVA)

Din cele 14 unități locative ce urmează a fi construite, opt vor fi case individuale, pe un singur nivel, acestora adăugându-li-se șase case alipite, tip duplex, ce vor fi structurate pe parter și etaj. Suprafețele locuințelor variază între 105 și 187 de metri pătrați utili, în vreme ce loturile de teren aferente pornesc de la 350 de metri pătrați, pentru unitățile individuale, și ajung la peste 1.000 de metri pătrați, pentru duplexuri. Fiecare casă va beneficia de împrejumuire, curte pavată, cu loc(uri) de parcare exterioare, și grădină proprie, amenajată cu gazon.

În momentul de față, prețurile de achiziție pornesc de la 176.000 de euro (+TVA) și ajung până la 251.000 de euro (+TVA), pentru duplexuri. Prețurile de listă se vor majora, în mod firesc, odată cu evoluția vânzărilor și înaintarea lucrărilor de construcție. În funcție de valoarea avansului achitat, cumpărătorii pot beneficia, până la sfârșitul lunii iunie, de reduceri importante din partea dezvoltatorului, după cum urmează: un discount de 5.000 de euro pentru un avans de minimum 30%, discount de 10.000 de euro la un avans de 50-70%, respectiv discount de 15.000 de euro pentru plata de 90% în avans.

TCS - Urban Villas exterior 3

Susținută de o forță de muncă robustă, cu o putere de cumpărare ridicată, piața rezidențială din Cluj-Napoca s-a dezvoltat semnificativ în ultimii 15 ani, ajungând astăzi să ocupe, în mod indiscutabil, locul secund în clasamentul marilor orașe din România, după Capitală. Deși apartamentele, fie ele vechi sau noi, dețin ponderea majoritară în peisajul urban local, există, și aici, un interes ridicat pentru a locui la curte, în așa-zisa zonă metropolitană – o dorință naturală, mai ales în rândul familiilor, dar care s-a intensificat vizibil odată cu schimbările aduse de pandemie în stilul de viață al celor mai mulți dintre noi. Am testat viabilitatea acestei tendințe în momentul în care am dezvoltat și vândut prima etapă a proiectului nostru, formată din șase case individuale, pe un singur nivel.”

Neluțu Uifelian, Project Manager TCS - Urban Villas


Citește și:

North Avenue by A|B Imobiliare, un ansamblu rezidențial cu adevărat exclusivist, în nordul Capitalei. Atractiv atât pentru end-useri, cât și pentru investitori


Siguranță și calitate

Structura principală de rezistență a caselor din complexul TCS - Urban Villas va fi constituită din pereți de zidărie portantă, întărită cu sâmburi și centuri de beton armat. Pereții exteriori vor fi realizați din cărămidă Porotherm/Cemacon de 25 cm, cu sistem de termoizolare exterioară de la STO (vată bazaltică, plasă, lemn tratat și elemente decorative), iar la compartimentările interioare se vor folosi blocuri BCA de 15 cm. Toate unitățile locative vor fi predate la cheie, printre dotările acestora numărându-se elemente precum: sistem de încălzire prin pardoseală, centrală termică proprie, geamuri de tip termopan de la Veka (5 camere și 3 sticle), acoperiș din tablă cu click de la Bilka ș.a.

TCS Urban Villas

Despre Top Crane Solution

Top Crane Solution (TCS) este o companie tânără, dar în spatele căreia se află o echipă cu experiență vastă, de aproape două decenii, în domeniul construcțiilor (încă din anul 2004). Amplasat în localitatea Apahida, în vecinătatea orașului Cluj-Napoca, TCS - Urban Villas este primul proiect rezidențial dezvoltat de echipa TCS, aceasta fiind deschisă și spre noi oportunități pe acest segment de piață. Misiunea companiei este de a oferi servicii de calitate, precum și de a aduce un plus de valoare proiectelor în care este implicată.

Notă: Acest articol a fost publicat mai întâi în ediția tipărită a Titirez Magazine, revista specializată, cu apariție periodică, realizată de portalul imobiliar Titirez.ro. Ajunsă la ediția a VII-a, publicația este distribuită GRATUIT în cadrul târgurilor imobiliare din Capitală, dar și în centre de afaceri și alte puncte de interes pentru jucătorii din industria de real estate, atât dezvoltatori, agenții, bănci și brokeri de credite, cât și clienți finali, cumpărători sau chiriași.


Citește și:

O.B.A Tower, proiectul-emblemă de pe litoral al unui dezvoltator autohton. Va aduce pe piață 170 de apartamente, cu facilități de lux integrate