Meniu Anunt
10-05-2023

O.B.A Tower, proiectul-emblemă de pe litoral al unui dezvoltator autohton. Va aduce pe piață 170 de apartamente, cu facilități de lux integrate

share:

O.B.A Tower, proiectul-emblemă de pe litoral al unui dezvoltator autohton. Va aduce pe piață 170 de apartamente, cu facilități de lux integrate
Adriana Drăgușin

Datorită caracterului său exclusivist, ansamblul atrage atât end-useri care își doresc o locuință pentru uzul propriu, inclusiv de vacanță, cât și investitori.

Deși rămas nevalorificat ani de-a rândul, potențialul de dezvoltare a litoralului românesc este incontestabil – atât în materie de turism, cât și, implicit, în ceea ce privește sectorul imobiliar (și, cu precădere, cel rezidențial). În conturarea unei strategii de business viabile pentru următorii ani, dezvoltatorul autohton O.B.A Different by Luxury a decis nu doar să valorifice, ci și să sporească atractivitatea acestei destinații turistice cu tradiție. Astfel, compania are şase proiecte imobiliare în desfăşurare, din care majoritatea sunt amplasate pe litoral, cel mai nou dintre acestea fiind O.B.A Tower, din Mamaia Nord.


Citește și:

Apetit crescut al investitorilor din piața rezidențială: achizițiile de locuințe în scopul revânzării sunt din nou atractive!


Fără titlu (1000 × 788 px) (1000 × 700 px) (1000 × 200 px) (1000 × 170 px) (1000 × 250 px) (1)

 

Modalități de plată variate

Structurat pe 12 etaje, complexul cuprinde 170 de apartamente de lux, inclusiv un penthouse la ultimul nivel, dar și facilități precum spaţii comerciale, o zonă de spa şi una de relaxare, restaurante etc. Proiectat de o echipă de arhitecți cu experiență, O.B.A Tower se distinge prin designul unic, prin calitatea deosebită a construcției și atenția acordată detaliilor, dar și prin multiplele beneficii oferite de companie, inclusiv în ceea ce privește modalitățile de plată. Astfel, cumpărătorii pot opta pentru achitarea în rate direct la dezvoltator, pentru o perioadă de până la cinci ani, dar au la dispoziție și variante precum plata în avans cu discount, plata eşalonată până la finalizarea construcţiei, respectiv achitarea prin credit bancar.

Suntem o echipă tânără, formată din specialişti ambiţioşi şi plini de entuziasm, iar pasiunea noastră pentru design şi construcții de calitate a dat naştere conceptului inovator O.B.A Different by Luxury. Valorile companiei sunt perfect ilustrate de O.B.A Tower, proiectul nostru emblemă de pe litoral, care se bucură de un interes ridicat din partea clienților. Datorită caracterului său exclusivist, acesta atrage atât cumpărători care își doresc o locuință de vacanță, în primul rând pentru uzul personal, cât și investitori, care iau în calcul atât revânzarea, cât și închirierea ulterioară. Datorită atractivității proiectului pentru turiști, posibilitatea închirierii apartamentelor o vom oferi și noi, ca dezvoltatori.”

Bogdan Alexandru Onea, CEO al O.B.A Different by Luxury


Citește și:

Titirez.ro: Perspectivele pieței rezidențiale din România în 2023. Este un scenariu probabil ca prețurile locuințelor să intre pe un făgaș descendent?


Achiziții din faza de construcție

O bună parte din unitățile locative din O.B.A Tower sunt deja contractate, cele mai căutate fiind studiourile şi apartamentele cu două camere. Preţurile de achiziție pornesc de la 66.000 de euro (pentru un studio) şi ajung până la 140.000 de euro (pentru o unitate locativă cu două camere), în vreme ce penthouse-ul costă 560.000 de euro.

Beneficiind de un amplasament exclusivist în nordul stațiunii Mamaia, turnul rezidențial este dezvoltat pe un teren de 2.700 de metri pătraţi și este prevăzut cu o parcare subterană, ce se va întinde pe toată suprafaţa sa. Termenul de predare a proiectului este sfârșitul anului 2024. Dezvoltatorul are în vedere și alte oportunități de investiție – atât pe litoral, cât și în București, iar pe viitor și în alte orașe, precum Brașov și Cluj.


Notă: Acest articol a fost publicat mai întâi în ediția tipărită a Titirez Magazine, revista specializată, cu apariție periodică, realizată de portalul imobiliar Titirez.ro. Ajunsă la ediția a VII-a, publicația este distribuită GRATUIT în cadrul târgurilor imobiliare din Capitală, dar și în centre de afaceri și alte puncte de interes pentru jucătorii din industria de real estate, atât dezvoltatori, agenții, bănci și brokeri de credite, cât și clienți finali, cumpărători sau chiriași.


Citește și:

ANALIZĂ Titirez.ro: Presiunea inflației accelerează luarea unor decizii de achiziție. În piață sunt activi mai ales clienții cu bani gheață