Meniu Anunt
11-05-2023

Am fost acolo: echipa Titirez.ro și imoPR a luat „pulsul” pieței rezidențiale la Salonul Imobiliar București, din 5-7 mai 2023

share:

Am fost acolo: echipa Titirez.ro și imoPR a luat „pulsul” pieței rezidențiale la Salonul Imobiliar București, din 5-7 mai 2023
Adriana Drăgușin

Interesul potențialilor cumpărători de locuințe se menține robust, chiar dacă provocările din domeniul creditării tind să întârzie luarea unor decizii de achiziție.

Weekendul trecut a avut loc, la Palatul Parlamentului, primul târg imobiliar al anului organizat în Capitală, anume Salonul Imobiliar București (SIB) – un eveniment devenit deja o tradiție printre jucătorii din real estate-ul autohton, ca și în rândul cumpărătorilor de locuințe. Echipa Titirez.ro, brandul-umbrelă pentru cea mai amplă rețea integrată de site-uri imobiliare nișate din România, respectiv imoPR, agenția de marketing și publicitate asociată, s-a aflat, ca de obicei, la fața locului. Ne-am asigurat, pe toată durata târgului, că standul nostru este de o înaltă ținută, însă ne-am bucurat să fim alături și de clienții noștri prezenți în cadrul evenimentului, dintre care menționăm North Avenue by A|B Imobiliare și EnVogue Residence.


Citește și:

În doar o lună de la începerea vânzărilor, 25% din apartamentele ansamblului North Avenue by A|B Imobiliare au fost (pre)contractate

EnVogue Residence finalizează prima fază de construcție a ansamblului din Bd. Iuliu Maniu. Cele 165 de apartamente vor fi gata în decurs de o lună


Un motiv special de bucurie, atât pentru noi, cât și pentru colaboratorii noștri, a fost reprezentat de lansarea oficială a Titirez Magazine, revista specializată, cu apariție periodică, realizată de portalul imobiliar Titirez.ro. Ajunsă la ediția a VII-a, publicația este distribuită GRATUIT în cadrul târgurilor imobiliare din Capitală, dar și în centre de afaceri și alte puncte de interes pentru jucătorii din industria de real estate.

revista Titirez SIB

Considerăm că am reușit, și de data aceasta, să luăm în mod corect „pulsul” pieței rezidențiale – din Capitală, dar nu numai –, așa că vă prezentăm, în cele de mai jos, impresiile noastre de la ediția de primăvară a SIB:

  • Organizarea evenimentului a fost, după cum ne-am obișnuit deja, impecabilă. Atât expozanții, cât și vizitatorii s-au bucurat de ambientul select, precum și de surprizele pregătite de organizatori, dintre care menționăm muzica live și degustarea de vin și înghețată tailandeză.
  • Un punct de atracție pentru vizitatori a fost, dincolo de accesul gratuit, voucherul de reducere de 500 de euro din prețul oricărui apartament sau oricărei case (pre)contractate în cadrul târgului. La aceasta s-a adăugat, desigur, tragerea la sorți organizată pentru câștigarea unui premiu în bani în valoare de 25.000 de lei.
  • Evenimentul s-a bucurat de un număr ridicat de expozanți, aceștia având pregătite oferte atât în țară, inclusiv la munte și pe litoral, cât și de peste hotare, în piețe precum Miami, Dubai, Grecia sau Spania.
  • Oferta de locuințe prezentate la târg, atractive atât ca achiziții pentru uzul personal, cât și ca investiții, a fost completată de serviciile oferite de o serie de jucători din domenii conexe celui imobiliar, precum producători și distribuitori de mobilier, brokeri de credite, arhitecți etc.
  • Primul târg imobiliar al anului 2023 a atras nu doar un interes ridicat din partea media, cât și un număr consistent de vizitatori, dintre care unii au alocat un timp generos pentru a consulta în detaliu oferta variată prezentată în cadrul evenimentului.
  • Concluzia Titirez.ro și imoPR, întărită de discuțiile purtate cu dezvoltatorii pe care îi avem în portofoliu, dar și cu alți expozanți, este că interesul românilor pentru achiziția de locuințe se menține la un nivel ridicat, chiar dacă în piață planează încă o atmosferă de incertitudine, pe fondul provocărilor din domeniul creditării. Unii potențiali cumpărători tind să-și amâne decizia de achiziție până la clarificarea acestei situații, profitând însă de acest răstimp pentru a analiza cu și mai multă atenție oportunitățile disponibile pe segmentul rezidențial, în special nou.

Citește și:

Tendință: scumpirea creditelor alimentează cererea pentru chirii. Luarea unei decizii este întârziată, însă interesul pentru achizițiile de locuințe se menține la un nivel ridicat – VIDEO


Sib diplome

Ți-a fost utilă această trecere în revistă a experienței noastre de la SIB? Urmărește în continuare secțiunea de știri a portalului Titirez.ro, pentru a te menține la curent cu noutățile din domeniul imobiliar!