Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Pret/mp
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Inchirieri spatii industriale Stefanesti

Hala mare si curte betonata

‎€ 1.990 / luna
  • 1200 m2
  • Open Space
  • Suprafata teren: 1200 mp
  • Constructie 2009
Hala construita in anul 2009, cu suprafata utila de 1200 mp, dimensiuni 20X60 metri, cu ziduri din caramida si structura...
Actualizat acum o săptămână

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Stefanesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Stefanesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Stefanesti inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Stefanesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Stefanesti!

Sunt suficiente ofertele din Stefanesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Pitesti (21 oferte) si din Bascov (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Stefanesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.