Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Pret/mp
Suprafata
Mai multe
Reseteaza filtre

Inchirieri spatii industriale Pitesti

HALA INDUSTRIALA

‎€ 5 / luna
  • 760 m2
  • Open Space
  • Suprafata teren: 2400 mp
Hala constructie noua deosebita pe structura metalica cu panouri de 80mm. atat peretii cat si acoperisul fapt ce duce la...
Actualizat acum 2 zile

Inchiriez hala Depozitelor

‎€ 3 / luna
  • 200 m2
  • Open Space
  • Suprafata teren: 2000 mp
  • Constructie 2010
Hala constructie noua de inchiriat, inaltime 6 m, suprafata intre 200 si 500mp, incalzire cu centrala proprie, curte inc...
Actualizat acum o săptămână

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Pitesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pitesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pitesti inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Pitesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Pitesti!

Sunt suficiente ofertele din Pitesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din Stefanesti (1 oferte) si din Bascov (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pitesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.