Meniu Anunt

Inchirieri spatii industriale Bucuresti - 135 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
Pret/mp
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
Premium
7

€ 70.000

€ 500 / luna

  • 100 m2
  • Compartimentat
  • 1980

RAHOVA, spatiu depozitare, cu suprafata totala teren 200 mp, 100 mp utili + 20 mp garaj, singur curte, gaze, curent, apa, termopan, centrala...

€ 70.000

€ 500 / luna

Actualizat acum 21 ore
Arata telefon
Premium
3

La cerere/luna

  • 4400 m2
  • Open Space
  • 1970

Imobilul este situat in zona Obor, in apropiere de Soseaua Pantelimon. Suprafata totala spatiu: 5600 mp. Suprafata open-space: 4400 mp si pa...

La cerere/luna

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre inchirieri spatii industriale in orasul Bucuresti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Bucuresti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Bucuresti inchirieri de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de inchirieri spatii industriale Bucuresti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de vanzari si nu de inchirieri de spatii industriale? Intra acum pe listarea de vanzari spatii industriale Bucuresti!

Sunt suficiente ofertele din Bucuresti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu inchirieri spatii industriale din 1 Decembrie (1 oferte) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Bucuresti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.