Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Tisau - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
1

€ 45.668

  • Intravilan
  • 3262 mp

Terenul se afla la 132 Km de Otopeni, prin Ploiesti, la 159 Km de Brasov prin DN10 si la doar 29 Km de orasul Buzau, in Subcarpatii de Curbu...

€ 45.668

Actualizat acum 7 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Tisau? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Tisau. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Tisau vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Tisau in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Tisau!

Sunt suficiente ofertele din Tisau?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Posta Calnau (1 oferte) si din Tintesti (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Tisau consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.