Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Slatina - 7 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
3

€ 56.000

  • Intravilan
  • 1000 mp

Clas Imobiliare va propune la vanzare teren intravilan, inprejmuit cu gard de beton, zona Dealul Viilor ( Platou Strehareti ), avand o supra...

€ 56.000

Actualizat acum o lună
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Slatina? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Slatina. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Slatina vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Slatina in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Slatina!

Sunt suficiente ofertele din Slatina?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Rusciori (2 oferte) si din Caracal (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Slatina consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.