Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Sinaia - 23 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
3

€ 34.000

  • Intravilan
  • 419 mp

Teren in suprafata de 419mp ,deschidere 30m la str. Toporasului, langa hotelul Mara.Dispune de toate utilitatile,cadastru,intabulare, urbani...

€ 34.000

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon
Comision 0
6

€ 140.000

  • Intravilan
  • 2700 mp

Teren in suprafata de 2699mp. situat pe Platoul Izvor, Sinaia, langa hotelul Mara Deschidere 46m.Terenul dispune de toate utilitatile,cadast...

€ 140.000

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Sinaia? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Sinaia. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Sinaia vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Sinaia in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Sinaia!

Sunt suficiente ofertele din Sinaia?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Ploiesti (75 oferte) si din Comarnic (34 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Sinaia consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.