Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Selimbar - 6 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
3

€ 106.000

  • Intravilan
  • 5300 mp

Alpha House Imobiliare propune spre vanzare teren industrial situat in intravilan, zona Selimbar-Bungard, la sosea, in suprafata de 5300...

€ 106.000

Actualizat acum 2 luni
Arata telefon
2

€ 130.000

  • Intravilan
  • 2000 mp

Alpha House Imobiliare propune spre vanzare teren intravilan situat in Selimbar (in apropoierea drumului judetean spre Cisnadie) in supra...

€ 130.000

Actualizat acum 3 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Selimbar? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Selimbar. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Selimbar vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Selimbar in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Selimbar!

Sunt suficiente ofertele din Selimbar?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Sibiu (68 oferte) si din Cisnadioara (6 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Selimbar consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.