Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Satu Mare - 44 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Up!
2

€ 19.000

  • Intravilan
  • 3167 mp

Terenul are o suprafata de 3167 mp, cu o deschidere de 75 ml, situat in zona periferica a orasului Satu Mare, in zona bulevardului Lucian Bl...

€ 19.000

Actualizat acum 3 luni
Arata telefon
2

€ 65.000

  • Intravilan
  • 15219 mp

Terenul are o suprafata de 15219 mp, cu o deschidere de 75 ml, situat in zona periferica a orasului Satu Mare, in zona bulevardului Lucian B...

€ 65.000

Actualizat acum 3 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Satu Mare? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Satu Mare. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Satu Mare vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Satu Mare in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Satu Mare!

Sunt suficiente ofertele din Satu Mare?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Tarna Mare (11 oferte) si din Negresti-Oas (4 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Satu Mare consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.