Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Radauti - 15 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
2

€ 28.000

  • Intravilan
  • 4500 mp

Proprietatea este amplasata in intravilan Radauti , cu acces la drum de pamant situat la aproximativ 200 ml de drum platforma betonata si la...

€ 28.000

Actualizat acum 4 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Radauti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Radauti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Radauti vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Radauti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Radauti!

Sunt suficiente ofertele din Radauti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Suceava (52 oferte) si din Falticeni (16 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Radauti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.