Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Pitesti - 15 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
1

€ 7.900

  • Intravilan
  • 175 mp

Terenul de 175 mp este situat in municipiul Pitesti, in zona Craiovei. Accesul se face din Str. Valea cu Tei, strada asfaltata, cu deschider...

€ 7.900

Actualizat acum 3 săptămâni
Arata telefon
1

€ 17.000

  • Intravilan
  • 584 mp

Terenul de 584 mp este situat in municipiul Pitesti, in zona Craiovei. Accesul se face din Str. Valea cu Tei, Pret fara TVA Limitarea r...

€ 17.000

Actualizat acum 3 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Pitesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pitesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pitesti vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Pitesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Pitesti!

Sunt suficiente ofertele din Pitesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Stefanesti (3 oferte) si din Bascov (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pitesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.