Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Pitesti - 36 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
11

€ 22

  • Intravilan
  • 26 mp

TEREN in suprafata de 26 000 mp ,situat in zona Arpechim,cu acces pe la drumul 23,imprejmuit,fosta organizare de santier, Intreaga suprafat...

€ 22

Actualizat acum 6 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Pitesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Pitesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Pitesti vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Pitesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Pitesti!

Sunt suficiente ofertele din Pitesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Bradu (8 oferte) si din Bascov (5 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Pitesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.