Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Oradea

Teren intravilan

‎€ 44.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 4482 mp
Terenul este de forma poligonala, cu morfologie in rampa, are front de 10 m la drumul de acces pietruit derivat din arte...
Actualizat acum 2 săptămâni

Teren intravilan

‎€ 44.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 1000 mp
Teren intravilan in zona Soselei de Centura dinspre Calea Sintandrei, imediat dupa podetul de peste raul Peta. Teren in...
Actualizat acum 3 săptămâni

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Oradea? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Oradea. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Oradea vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Oradea in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Oradea!

Sunt suficiente ofertele din Oradea?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Sanmartin (28 oferte) si din Nojorid (20 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Oradea consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.