Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Murighiol - 18 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
1

€ 64.000

  • Intravilan
  • 4000 mp

Agentia Imobiliara Europa ofera spre vanzare teren Construibil Pretabil investitie avand o suprafata de 4000 mp aflat in localitatea Murig...

€ 64.000

Actualizat acum 6 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Murighiol? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Murighiol. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Murighiol vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Murighiol in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Murighiol!

Sunt suficiente ofertele din Murighiol?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Tulcea (223 oferte) si din Mineri (23 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Murighiol consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.