Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Ghiroda - 29 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
3

€ 124.000

  • Extravilan
  • 4000 mp

De vânzare teren extravilan pe Calea lugojului , Ghiroda, situat in spate la Banat Car(BMW),excelentă oportunitate de dezvoltare, pretabil...

€ 124.000

Actualizat acum 7 ore
Arata telefon
3

€ 31.500

  • Intravilan
  • 504 mp

Vă propunem spre vânzare teren intravilan in Ghiroda . Terenul se afla pe o starada noua in vatra satului,zonă rezidentială, având o supr...

€ 31.500

Actualizat acum 13 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Ghiroda? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Ghiroda. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Ghiroda vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Ghiroda in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Ghiroda!

Sunt suficiente ofertele din Ghiroda?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Timisoara (204 oferte) si din Lugoj (34 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Ghiroda consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.