Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Ghiroda

Teren Intravilan

‎€ 55.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 851 mp
Eugene Estate va propune spre vanzare un teren pentru constructii, strada asfaltata, situat in Ghiroda. Suprafata 851mp,...
Actualizat acum 10 ore

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Ghiroda? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Ghiroda. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Ghiroda vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Ghiroda in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Ghiroda!

Sunt suficiente ofertele din Ghiroda?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Timisoara (133 oferte) si din Dumbravita (85 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Ghiroda consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.