Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Galati - 31 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Premium
3

€ 650.000

  • Intravilan
  • 2665 mp

Proprietatea imobiliara , respectiv teren cu o suprafata totala de 2.665 mp, pe care se afla edificate o cladire cu regim de inaltime P+E si...

€ 650.000

Actualizat acum 3 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Galati? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Galati. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Galati vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Galati in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Galati!

Sunt suficiente ofertele din Galati?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Tecuci (5 oferte) si din Tulucesti (3 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Galati consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.