Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Gageni - 8 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
Comision 0
1

€ 24.500

  • Intravilan
  • 625 mp

Agentia imobiliara Mirva Imobiliare, va ofera spre vanzare un teren intravilan, cu o suprafata de 625 mp, situat la 11 km de Ploiesti in Com...

€ 24.500

Actualizat acum 3 zile
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Gageni? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Gageni. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Gageni vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Gageni in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Gageni!

Sunt suficiente ofertele din Gageni?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Ploiesti (12 oferte) si din Campina (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Gageni consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.