Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Feleacu

Vand teren autorizat

‎€ 105.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 1200 mp
Smart Imobiliare va ofera spre vanzare un teren in comuna Feleacu, in zona Primariei. Terenul are 1200 mp, front la 2 st...
Actualizat acum o săptămână

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Feleacu? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Feleacu. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Feleacu vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Feleacu in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Feleacu!

Sunt suficiente ofertele din Feleacu?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Cluj-Napoca (113 oferte) si din Floresti (7 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Feleacu consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.