Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Dumbravita

DUMBRAVITA , FERVENTIA

‎€ 115.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 840 mp
Se propune un teren cu o suprafata de 840 mp in apropiere de Ferventia , 2 fronturi stradale 25m , 34 m . Utilitati : ap...
Actualizat acum 2 luni

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Dumbravita? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Dumbravita. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Dumbravita vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Dumbravita in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Dumbravita!

Sunt suficiente ofertele din Dumbravita?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Timisoara (154 oferte) si din Giroc (52 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Dumbravita consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.