Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Cristian - 7 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
2

€ 9

  • Intravilan
  • 20000 mp

iAdvise imobiliare va propune spre achizitie un teren industrial situat in vecinatatea fabricii Ina Schaeffler care are doua drumuri de acc...

€ 9

Actualizat acum o zi
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Cristian? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Cristian. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Cristian vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Cristian in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Cristian!

Sunt suficiente ofertele din Cristian?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Brasov (187 oferte) si din Rasnov (33 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Cristian consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.