Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Cisnadie

Teren Tocile 7000 mp

‎€ 175.000
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 7000 mp
Agentia imobiliara Smart ofera spre vanzare teren situat in Tocile . Acesta este situat langa alte constructii si este p...
Actualizat acum 5 luni

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Cisnadie? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Cisnadie. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Cisnadie vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Cisnadie in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Cisnadie!

Sunt suficiente ofertele din Cisnadie?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Sibiu (72 oferte) si din Sura Mare (11 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Cisnadie consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.