Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Cisnadie - 5 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
5

€ 12.500

  • Intravilan
  • 480 mp

Alpha House Imobiliare propune spre vanzare parcele de teren contructii, in intravilan, cu PUZ, in zona aerodrom Magura. Parcelele sunt in...

€ 12.500

Actualizat acum 18 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Cisnadie? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Cisnadie. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Cisnadie vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Cisnadie in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Cisnadie!

Sunt suficiente ofertele din Cisnadie?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Sibiu (72 oferte) si din Selimbar (14 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Cisnadie consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.