Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Carcea - 39 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
1

€ 47.000

  • Intravilan
  • 6900 mp

Proprietatea, teren intravilan, este amplasata in zona suburbana a Municipiului Craiova, cu acces direct din Dc 238, De 245/3, zona CFR, la...

€ 47.000

Actualizat acum 4 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Carcea? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Carcea. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Carcea vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Carcea in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Carcea!

Sunt suficiente ofertele din Carcea?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Craiova (136 oferte) si din Simnicu de Sus (34 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Carcea consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.