Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Botosani

Teren zona Obor

‎€ 82.170
  • Tip: Intravilan
  • Suprafata teren: 1826 mp
Teren constructii intravilan, cu o suprafata de 1826 mp, cu toate utilitatile la limita proprietatii.Terenul este intabu...
Actualizat acum 22 ore

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Botosani? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Botosani. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Botosani vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Botosani in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Botosani!

Sunt suficiente ofertele din Botosani?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Curtesti (8 oferte) si din Dorohoi (5 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Botosani consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.