Meniu Anunt
Filtreaza rezultatele
Inchide filtrele
Schimbă criteriile
Pret
Suprafata
Amplasament
Mai multe
Reseteaza filtre

Vanzari terenuri constructii Bacau

TEREN langa PRAKTIKER Bacau

‎€ 21.715
  • Tip: Extravilan
  • Suprafata teren: 4343 mp
Teren plan apartinand Com.Nicolae Balcescu,avand limita comuna cu PRAKTIKER si acces auto pe drum de exploatare ce deriv...
Actualizat acum 16 ore

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Bacau? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Bacau. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Bacau vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Bacau in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Bacau!

Sunt suficiente ofertele din Bacau?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Luncani (1 oferte) si din Fantanele (Hemeius) (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Bacau consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.