Meniu Anunt

Vanzari terenuri constructii Mineri - 5 rezultate

Salveaza cautarea ×
Suprafata
Pret
Amplasament
 
Front stradal
Detalii zona
Salveaza cautarea
2

€ 11.745

  • Intravilan
  • 783 mp

Europa Imobiliare prezinta teren intravilan situat in sat Mineri (com. Somova) cu o deschidere stradala de 17,61 ml , in suprafata de 654 m...

€ 11.745

Actualizat acum 11 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari terenuri constructii in orasul Mineri? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Mineri. Simplificam la maxim modul in care gasesti terenuri constructii pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Mineri vanzari de terenuri constructii!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari terenuri constructii Mineri in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de terenuri constructii? Intra acum pe listarea de inchirieri terenuri constructii Mineri!

Sunt suficiente ofertele din Mineri?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari terenuri constructii din Tulcea (38 oferte) si din Dunavatu de Jos (4 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Mineri consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.