Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Tomesti - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
1

€ 400.000

  • 200 m2
  • Flexibil
  • 21200 mp
  • 2015

Va propunem un teren cu casa in Tomesti cu o suprafata de 21200 mp .Terenul este imprejmuit cu gard de beton .Pe teren este si o cladire pe...

€ 400.000

Actualizat acum 19 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Tomesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Tomesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Tomesti vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Tomesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Tomesti!

Sunt suficiente ofertele din Tomesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Iasi (3 oferte) si din Ciortesti (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Tomesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.