Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Petroman - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
1

€ 51.000

  • 532 m2
  • Compartimentat
  • 4965 mp
  • 1970

Proprietate industriala formata din mai multe corpuri de cladire in suprafata totala de 532 mp amplasate pe un teren de 4965 mp situate in P...

€ 51.000

Actualizat acum 3 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Petroman? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Petroman. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Petroman vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Petroman in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Petroman!

Sunt suficiente ofertele din Petroman?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Dudestii Noi (1 oferte) si din Sacosu Turcesc (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Petroman consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.