Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Murfatlar - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
10

€ 350.000

€ 5.000 / luna

  • 800 m2
  • Open Space
  • 35000 mp
  • 2010

Teren extravilan de 3,5 ha (cu posibilitate de trecere in intravilan cu PUZ), care a fost retras din circuitul agricol. Terenul este pavat...

€ 350.000

€ 5.000 / luna

Actualizat acum 8 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Murfatlar? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Murfatlar. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Murfatlar vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Murfatlar in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Murfatlar!

Sunt suficiente ofertele din Murfatlar?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Constanta (1 oferte) si din Cernavoda (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Murfatlar consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.