Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Ghimbav - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
4

€ 600.000

  • 1400 m2
  • Partial Compartimentat
  • 2524 mp
  • 2011

iAdvise va propune spre vanzare imobilul cu regim P+E partial situat in localitatea Ghimbav, Constructia a fost edificată în anul 2011 si es...

€ 600.000

Actualizat acum 12 ore
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Ghimbav? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Ghimbav. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Ghimbav vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Ghimbav in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Ghimbav!

Sunt suficiente ofertele din Ghimbav?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Brasov (4 oferte) si din Codlea (2 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Ghimbav consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.