Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Dragomiresti - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
2

€ 110.000

  • 1051 m2
  • Compartimentat
  • 3876 mp
  • 1977

Imobilele sunt situate in comuna Dragomiresti, sat Dragomiresti, la 11 km de Targoviste, in zona centrala, rezidentiala, comerciala si admin...

€ 110.000

Actualizat acum 3 săptămâni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Dragomiresti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Dragomiresti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Dragomiresti vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Dragomiresti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Dragomiresti!

Sunt suficiente ofertele din Dragomiresti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Targoviste (2 oferte) si din Moreni (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Dragomiresti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.