Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Bradesti - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
2

€ 60.000

  • 1259 m2
  • Compartimentat
  • 1978

Proprietatea este situata Platforma Bradesti, Comuna Bradesti, Hala C2 (n.c. 2/1/2), Hala 5 (n.c 2/1/5). Accesul se realizeaza din: E70 pri...

€ 60.000

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon
3

€ 60.000

  • 1258 m2
  • Compartimentat
  • 1440 mp
  • 1978

Proprietatea este situata in Platforma Bradesti, Comuna Bradesti, Hala C2 (n.c. 2/1/2), Hala 5 (n.c 2/1/5). Accesul se realizeaza din E70 pr...

€ 60.000

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Bradesti? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Bradesti. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Bradesti vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Bradesti in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Bradesti!

Sunt suficiente ofertele din Bradesti?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Filiasi (1 oferte) si din Giubega (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Bradesti consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.