Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Botosani - 2 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
4

€ 652.580

  • 20241 m2
  • Compartimentat
  • 1979

Complex industrial logistic compus din 12 cladiri industriale in suprafata totala de 20.241 mp si teren in suprafata de 25665 mp, este ampla...

€ 652.580

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Botosani? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Botosani. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Botosani vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Botosani in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Botosani!

Sunt suficiente ofertele din Botosani?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Mihai Eminescu (1 oferte) si din Rachiti (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Botosani consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.