Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale Baia Mare - 4 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
3

€ 290.137

  • 1279 m2
  • Compartimentat
  • 1990

Teren intravilan si 3 constructii (cladire administrativa, magazie, si depozit carburanti). Suprafata teren: 2181 mp (cota exclusiva) si 36...

€ 290.137

Actualizat acum o săptămână
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul Baia Mare? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Baia Mare. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Baia Mare vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale Baia Mare in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale Baia Mare!

Sunt suficiente ofertele din Baia Mare?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Sighetu Marmatiei (1 oferte) si din Baia Sprie (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Baia Mare consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.