Meniu Anunt

Vanzari spatii industriale 23 August - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Tip Specific
Salveaza cautarea
Up!
4

€ 150.000

  • 2001 m2
  • Partial Compartimentat
  • 9609 mp
  • 1970

Proprietatea industriala cuprinde 1183 mp de constructii tip P si 9609 mp de teren. Imobilul se afla intr-o zona periferica a Comunei 23 Au...

€ 150.000

Actualizat acum 4 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii industriale in orasul 23 August? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din 23 August. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii industriale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in 23 August vanzari de spatii industriale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii industriale 23 August in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii industriale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii industriale 23 August!

Sunt suficiente ofertele din 23 August?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii industriale din Constanta (3 oferte) si din Poiana (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din 23 August consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.