Meniu Anunt

Vanzari spatii comerciale Vata de Jos - 1 rezultate

Salveaza cautarea ×
Pret
Suprafata
 
 
An constructie
Compartimentare
Salveaza cautarea
3

€ 2.200.000

  • 12826 m2
  • Compartimentat
  • 1990

Centrul de Sanatate este localizat in Vata de Jos. Vata Bai este o situata in Nord Vestul judetului Hunedoara, in apropierea drumului europe...

€ 2.200.000

Actualizat acum 6 luni
Arata telefon

Cauti anunturi despre vanzari spatii comerciale in orasul Vata de Jos? Titirez vine in ajutorul tau cu anunturi de la agentii imobiliare si proprietari de incredere din Vata de Jos. Simplificam la maxim modul in care gasesti spatii comerciale pentru a-ti economisi timp si pentru a te scapa de stres!

Gaseste in Vata de Jos vanzari de spatii comerciale!

Dupa o filtrare rapida pe Titirez.ro ti se vor afisa oferte de vanzari spatii comerciale Vata de Jos in functie de criterii precum suprafata, locatie si pret. Te intereseaza mai degraba oferta noastra de inchirieri si nu de vanzari de spatii comerciale? Intra acum pe listarea de inchirieri spatii comerciale Vata de Jos!

Sunt suficiente ofertele din Vata de Jos?

Interesat si de alte orase din Romania? Iti propunem o gama de anunturi cu vanzari spatii comerciale din Simeria (1 oferte) si din Geoagiu-Bai (1 oferte imobiliare) . Cu Titirez este extrem de simplu sa schimbi orasul in care detii proprietati imobiliare.

Pentru intreaga oferta de anunturi imobiliare gratuite din Vata de Jos consulta lista de rezultate de aici.
Daca ai orice alte intrebari sau sugestii, echipa noastra iti sta la dispozitie in fiecare zi.